Kippenlevers

Kippenlevers zijn een heerlijk en voedzaam gerecht dat je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept worden de kippenlevers gebakken met knoflook, ui, paprika en tomaten. Het resultaat is een smaakvolle maaltijd die je gemakkelijk kunt serveren met rijst of aardappelen. Dit recept is een geweldige manier om kippenlevers te bereiden en is zeker de moeite waard om te proberen.

Ingrediënten:

– 500 gram kippenlevers
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook, ui, paprika en tomaten toe. Bak de groenten gedurende 5 minuten.

3. Voeg de kippenlevers toe en bak deze gedurende 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

4. Verdeel de kippenlevers en groenten over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de kippenlevers gedurende 15 minuten.

5. Serveer de kippenlevers met rijst of aardappelen.

Kippenlevers

Geef een reactie

Schuiven naar boven