Kippendijtjes

Kippendijtjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. De kippendijtjes worden gebakken in een heerlijke kruidige marinade, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. Dit recept is een eenvoudige manier om een lekker en gezond gerecht op tafel te zetten. Je kunt de kippendijtjes serveren met een salade, aardappelpuree of rijst. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram kippendijtjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkumapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kippendijtjes in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, kurkumapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrooi de kippendijtjes met het kruidenmengsel en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.

5. Bak de kippendijtjes in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de kippendijtjes met een salade, aardappelpuree of rijst.

Kippendijtjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven