Kippendijen pasta

Kippendijen pasta is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een smakelijke combinatie van kippendijen, pasta en een heerlijke saus. De ingrediënten zijn eenvoudig te verkrijgen en de bereiding is snel en eenvoudig. Met dit recept kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram kippendijen
– 500 gram pasta
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 blik tomatenpuree
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kippendijen op een bakplaat en bestrooi met zout en peper. Bak de kippendijen in de oven gedurende 20 minuten.

3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit de uien en knoflook gedurende 5 minuten.

5. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door.

6. Voeg de kippendijen toe en laat het geheel 5 minuten sudderen.

7. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door.

8. Serveer de kippendijen pasta meteen.

Kippendijen pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven