Kippendijen in romige saus

Kippendijen in romige saus is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een heerlijke combinatie van kippendijen, knoflook, room en kruiden. De saus is romig en heerlijk en de kippendijen zijn mals en smaakvol. Dit recept is een geweldige manier om een lekkere maaltijd te maken die iedereen zal waarderen.

Ingrediënten:

– 4 kippendijen
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1/2 kopje room
– 1/2 theelepel tijm
– 1/2 theelepel oregano
– 1/2 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kippendijen in een ovenschaal en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, room, tijm, oregano, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Giet de saus over de kippendijen en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.

5. Bak de kippendijen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de kippendijen met de romige saus en geniet ervan!

Kippendijen in romige saus

Geef een reactie

Schuiven naar boven