Kipgehaktballetjes

Kipgehaktballetjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Deze kipgehaktballetjes zijn heerlijk gekruid en gebakken in een pan met olijfolie. Ze zijn perfect als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke kipgehaktballetjes.

Ingrediënten:

– 500 gram kipgehakt
– 1 ei
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Meng in een kom het kipgehakt, het ei, de ui, de knoflook, het paprikapoeder, het komijnpoeder, het zout en de peper.

2. Kneed het geheel goed door elkaar.

3. Maak met je handen balletjes van het gehaktmengsel.

4. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de balletjes aan beide kanten goudbruin.

5. Serveer de kipgehaktballetjes met een salade of andere bijgerechten.

Kipgehaktballetjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven