Kipgehakt koolhydraatarm

Kipgehakt is een heerlijk en gezond alternatief voor varkensvlees. Het is een veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we kipgehakt koolhydraatarm, waardoor het een perfecte maaltijd is voor mensen die op hun koolhydraten letten. We gebruiken een aantal verse ingrediënten, waaronder paprika, ui, knoflook en kruiden, om een smaakvolle en voedzame maaltijd te maken. Dit recept is eenvoudig te maken en het is klaar in slechts 30 minuten. Probeer het vandaag nog!

Ingrediënten:

– 500 gram kipgehakt
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

4. Voeg het kipgehakt toe en bak tot het gaar is.

5. Voeg de paprika, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en roer goed door.

6. Verdeel het kipgehaktmengsel over een ovenschaal en zet in de oven.

7. Bak gedurende 20-25 minuten, of tot het kipgehakt gaar is.

8. Serveer met een salade of groenten naar keuze.

Kipgehakt koolhydraatarm

Geef een reactie

Schuiven naar boven