Kano koek

Kano koek is een heerlijke, traditionele Nederlandse snack die al generaties lang wordt gegeten. Het is een krokante, gebakken koek die wordt gemaakt van bloem, suiker, boter en eieren. Het is een lekker tussendoortje dat gemakkelijk thuis te maken is. Hieronder volgt het recept voor Kano koek.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem

– 125 gram suiker
– 125 gram boter
– 2 eieren
– 1 theelepel bakpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de bloem, suiker, boter en bakpoeder in een kom.

3. Voeg de eieren toe en kneed het deeg tot een soepel geheel.

4. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad.

5. Steek met een koekvormpje ronde koekjes uit het deeg.

6. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

7. Bak de koekjes in de oven gedurende 10-15 minuten.

8. Laat de koekjes afkoelen en geniet ervan!

Kano koek

Geef een reactie

Schuiven naar boven