Kaneel cake

Kaneel cake is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze cake is licht en luchtig, met een heerlijke kaneel smaak. Het is een perfecte snack voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke cake.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel kaneel
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 1 kopje suiker
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Meng de bloem, bakpoeder, zout en kaneel in een kom.

3. Voeg de gesmolten boter, suiker, eieren, melk en vanille extract toe aan de kom en mix alles goed.

4. Vet een cakevorm in met boter en giet het beslag erin.

5. Bak de cake in de oven gedurende 30-35 minuten, of totdat een satéprikker er schoon uitkomt.

6. Laat de cake afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

7. Serveer de cake met een kopje warme koffie of thee.

Geniet van je heerlijke kaneel cake!

Kaneel cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven