Kalkoenschnitzel

Kalkoenschnitzel is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een lekkere manier om kalkoen te eten, en het is ook nog eens een makkelijk gerecht om te maken. In dit recept leer je hoe je een heerlijke kalkoenschnitzel kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kalkoenfilets
– 2 eetlepels bloem
– 1 ei
– 2 eetlepels paneermeel
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kalkoenfilets op een snijplank en bestrooi ze met zout en peper.

3. Klop het ei in een kom en voeg de bloem, paneermeel, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar.

4. Haal de kalkoenfilets door het eimengsel en druk het goed aan.

5. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de kalkoenfilets aan beide kanten goudbruin.

6. Leg de kalkoenfilets op een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de kalkoenfilets in ongeveer 15 minuten gaar.

7. Serveer de kalkoenschnitzel met een salade of groente naar keuze.

Eet smakelijk!

Kalkoenschnitzel

Geef een reactie

Schuiven naar boven