Kalkoenfilet

Kalkoenfilet is een heerlijk en gezond gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de kalkoenfilet gebakken in een oven met een kruidige korst. De kalkoenfilet wordt geserveerd met een frisse salade en een knapperige aardappelkorst. Dit is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 2 kalkoenfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 eetlepel fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kalkoenfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en strooi het mengsel over de kalkoenfilets.

4. Bak de kalkoenfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kalkoenfilets gaar zijn.

5. Bestrooi de kalkoenfilets met de fijngehakte peterselie en serveer met een frisse salade en knapperige aardappelkorst.

Kalkoenfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven