Kalfswangen italiaans

Kalfswangen Italiaans is een heerlijk gerecht dat eenvoudig te bereiden is. Het is een klassieke Italiaanse maaltijd die bestaat uit kalfswangen, tomatensaus, kaas en kruiden. Het is een heerlijk gerecht dat perfect is voor een avondmaaltijd of als lunch. Met deze simpele stappen kunt u een heerlijke maaltijd maken die iedereen zal waarderen.

Ingrediënten:

– 4 kalfswangen
– 2 uien, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 blikken tomatenblokjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, tijm, zout en peper toe en roer goed. Laat het mengsel 5 minuten koken.

4. Leg de kalfswangen in een ovenschaal en giet het tomatenmengsel erover. Bestrooi met de geraspte kaas.

5. Bak de kalfswangen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de kaas goudbruin is.

6. Serveer de kalfswangen Italiaans met een salade of een andere bijgerecht naar keuze. Geniet ervan!

Kalfswangen italiaans

Geef een reactie

Schuiven naar boven