Kalfsentrecote

Kalfsentrecote is een heerlijk stuk vlees dat perfect is voor een speciale gelegenheid. Het is een mals stuk vlees dat een heerlijke smaak heeft. In dit recept leer je hoe je een perfecte kalfsentrecote kunt bereiden.

Ingrediënten:

– 1 kalfsentrecote
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kalfsentrecote op een bakplaat en bestrijk het vlees met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, zout, peper, tijm en rozemarijn in een kom en bestrooi het vlees hiermee.

4. Bak de kalfsentrecote in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat het vlees gaar is.

5. Haal het vlees uit de oven en laat het 5 minuten rusten voordat je het serveert.

Eet smakelijk!

Kalfsentrecote

Geef een reactie

Schuiven naar boven