Kabeljauwfilet is een heerlijk en gezond visgerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de kabeljauwfilet gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, sappige vis die je kunt serveren met een salade of aardappelen. Geniet ervan!
Ingrediënten:
– 4 kabeljauwfilets
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Leg de kabeljauwfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.
3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper in een kom.
4. Bestrijk de kabeljauwfilets met het knoflookmengsel.
5. Bak de kabeljauwfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.
6. Serveer de kabeljauwfilets met een salade of aardappelen.