Kabeljauw haas

Kabeljauw haas is een heerlijk, gezond en makkelijk te bereiden gerecht. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het snel klaar is. De kabeljauw haas wordt gekookt in een saus van knoflook, citroen en olijfolie, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. Hieronder volgt het recept voor kabeljauw haas.

Ingrediënten:

– 4 kabeljauwhaasfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, gehalveerd
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwhaasfilets in een ovenschaal.

3. Meng de knoflook, olijfolie, citroensap, zout en peper in een kom.

4. Giet de saus over de kabeljauwhaasfilets.

5. Bak de kabeljauwhaas in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de kabeljauwhaas met een salade of groenten.

Eet smakelijk!

Kabeljauw haas

Geef een reactie

Schuiven naar boven