Kabeljauw filet

Kabeljauwfilet is een heerlijk en gezond visgerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de kabeljauwfilet gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, sappige vis die je met een paar simpele ingrediënten kunt bereiden. Dit recept is een eenvoudige manier om een heerlijke maaltijd te maken die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 4 kabeljauwfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de kabeljauwfilets met het knoflookmengsel.

5. Bak de kabeljauwfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de kabeljauwfilets met een salade of groenten naar keuze.

Kabeljauw filet

Geef een reactie

Schuiven naar boven