Kaassoufle

Kaassoufflé is een heerlijk, luchtig gerecht dat een perfecte combinatie is van kaas, eieren en melk. Het is een eenvoudig gerecht om te maken en het is een geweldige manier om een lekkere maaltijd te maken met weinig ingrediënten. In dit recept leer je hoe je een heerlijke kaassoufflé kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 eieren

– 2 eetlepels bloem

– 2 eetlepels boter

– 1 kop melk

– 1 kop geraspte kaas

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem toe. Roer goed.

3. Smelt de boter in een pan en voeg de melk toe. Roer goed.

4. Voeg de geraspte kaas toe en roer totdat de kaas is gesmolten.

5. Voeg de eiermengsel toe en roer goed.

6. Voeg de zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder toe en roer goed.

7. Giet het mengsel in een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

8. Bak de kaassoufflé gedurende 25-30 minuten totdat de bovenkant goudbruin is.

9. Haal de kaassoufflé uit de oven en laat afkoelen.

10. Serveer de kaassoufflé warm. Geniet ervan!

Kaassoufle

Geef een reactie

Schuiven naar boven