Kaasschnitzel

Kaasschnitzel is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een klassieker die iedereen kent en waar iedereen van houdt. In dit recept gebruiken we kaas om de schnitzel extra smaak te geven. Je kunt de kaasschnitzel serveren met aardappelpuree, salade of gebakken aardappelen. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 4 kipfilets
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels paneermeel
– 100 gram geraspte kaas
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Begin met het klaarmaken van de kipfilets. Bestrooi de kipfilets met zout en peper naar smaak.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem en paneermeel toe. Meng alles goed.

3. Leg de kipfilets in het eimengsel en laat ze aan beide kanten goed bedekt zijn.

4. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en leg de kipfilets erin. Bak de kipfilets aan beide kanten goudbruin.

5. Verdeel de geraspte kaas over de kipfilets en laat de kaas smelten.

6. Serveer de kaasschnitzel met aardappelpuree, salade of gebakken aardappelen. Geniet ervan!

Kaasschnitzel

Geef een reactie

Schuiven naar boven