Kaaskroket

Kaaskroketten zijn een heerlijk en smakelijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn een perfecte snack of bijgerecht voor elke gelegenheid. Deze kaaskroketten zijn gevuld met een romige kaasvulling en gebakken tot een knapperig goudbruin korstje. Hier volgt het recept voor kaaskroketten.

Ingrediënten:

– 500 gram aardappelpuree

– 200 gram geraspte kaas

– 2 eieren

– 2 eetlepels bloem

– 2 eetlepels paneermeel

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de aardappelpuree, geraspte kaas, eieren, bloem, paneermeel, zout en peper in een kom.

3. Maak kleine balletjes van het mengsel en druk ze plat.

4. Leg de kaaskroketten op een met bakpapier beklede bakplaat.

5. Bestrijk de kaaskroketten met olijfolie.

6. Bak de kaaskroketten in de oven gedurende 15-20 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

7. Serveer de kaaskroketten warm met een salade of andere bijgerechten.

Eet smakelijk!

Kaaskroket

Geef een reactie

Schuiven naar boven