Kaasfondue zwanger

Kaasfondue is een heerlijk gerecht dat je met vrienden en familie kunt delen. Het is een leuke manier om samen te genieten van een lekkere maaltijd. Met deze kaasfondue zwanger recept kun je een heerlijke kaasfondue maken die zowel kinderen als volwassenen zullen smaken. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Je hebt alleen kaas, wijn, room, knoflook en kruiden nodig. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke kaasfondue maken die je met je gezin of vrienden kunt delen.

Ingrediënten:

– 500 gram geraspte kaas

– 1/2 kopje droge witte wijn

– 1/2 kopje room

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel gedroogde basilicum

– 1 theelepel gedroogde peterselie

– 1 theelepel gedroogde knoflookpoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de kaas, wijn, room, knoflook en kruiden in een kom en meng alles goed door elkaar.

3. Voeg het zout en peper toe en meng alles nogmaals goed door elkaar.

4. Vet een ovenschaal in met wat boter en giet het kaasmengsel in de ovenschaal.

5. Bak de kaasfondue in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en lichtbruin is.

6. Serveer de kaasfondue met stokbrood, groenten of wat je maar lekker vindt.

Eet smakelijk!

Kaasfondue zwanger

Geef een reactie

Schuiven naar boven