Jodenhaas

Jodenhaas is een traditionele Joodse gerecht dat al eeuwenlang wordt gegeten. Het is een heerlijke combinatie van kip, kruiden, uien en tomaten. Het is een eenvoudig gerecht dat gemakkelijk te maken is en heerlijk smaakt. Hieronder volgt het recept voor jodenhaas.

Ingrediënten:

– 2 kippenbouten

– 2 uien, gesnipperd

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel korianderpoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/4 kopje water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kippenbouten in een ovenschaal.

3. Meng de uien, tomaten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper in een kom.

4. Verdeel het mengsel over de kippenbouten.

5. Voeg het water toe aan de ovenschaal.

6. Bak de kippenbouten in de oven gedurende 45 minuten.

7. Serveer de jodenhaas met rijst of aardappelen.

Eet smakelijk!

Jodenhaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven