Jacobsschelp

Jacobsschelp is een heerlijk en smakelijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en is een geweldige manier om je dagelijkse portie vis te krijgen. Het is een eenvoudig gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. In dit recept zal ik je laten zien hoe je een heerlijke jacobsschelp kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 jacobsschelpen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de jacobsschelpen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de jacobsschelpen met het mengsel en zet de bakplaat in de oven.

5. Bak de jacobsschelpen gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de jacobsschelpen met een salade of groenten.

Eet smakelijk!

Jacobsschelp

Geef een reactie

Schuiven naar boven