Italiaans pasta

Italiaanse pasta is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een klassieker die je met verschillende ingrediënten kunt variëren. In dit recept gebruiken we een combinatie van tomatensaus, knoflook, uien, paprika, courgette en basilicum. Dit maakt de pasta smaakvol en gezond.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 courgette, in blokjes
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien, knoflook, paprika en courgette toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5 minuten.

3. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel nog 5 minuten koken.

4. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.

5. Breng op smaak met zout en peper en voeg de basilicum toe.

6. Serveer de pasta meteen.

Italiaans pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven