Ingemaakte citroen

Ingevroren citroen is een heerlijke manier om de smaak van citroen te behouden en te genieten van deze heerlijke vrucht. Het is eenvoudig om te maken en het resultaat is een heerlijke, vers geurende citroen die je kunt gebruiken in allerlei gerechten. Hieronder volgt een recept voor ingevroren citroen.

Ingrediënten:

– 4 citroenen
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels zout

Bereidingswijze:

1. Was de citroenen grondig en snijd ze in dunne plakjes.

2. Leg de plakjes citroen in een kom en voeg de suiker en het zout toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Verdeel de citroenplakjes over een bakplaat en leg ze in de vriezer. Laat de plakjes minstens 12 uur in de vriezer liggen.

4. Haal de plakjes citroen uit de vriezer en leg ze in een luchtdichte container.

5. Bewaar de ingevroren citroen in de vriezer tot gebruik.

Ingemaakte citroen

Geef een reactie

Schuiven naar boven