Indiase roti

Indiase roti is een heerlijk en veelzijdig gerecht dat je op verschillende manieren kunt bereiden. Het is een klassiek gerecht uit India dat gemaakt wordt van tarwebloem, water en zout. Het deeg wordt vervolgens in kleine ronde plakken gedeeld en gebakken in een hete pan. Het resultaat is een knapperig, licht gebakken brood dat heerlijk smaakt met een verscheidenheid aan sauzen en gerechten. Hieronder volgt een recept voor het maken van Indiase roti.

Ingrediënten:

– 2 kopjes tarwebloem

– 1 theelepel zout

– 1 kopje warm water

– 2 eetlepels olie

Bereidingswijze:

1. Meng de tarwebloem, zout en olie in een kom.

2. Voeg het warm water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is.

3. Verdeel het deeg in kleine balletjes en rol ze uit tot dunne plakken.

4. Verwarm een koekenpan en bak de plakken aan beide kanten goudbruin.

5. Serveer de roti warm met je favoriete saus of gerecht.

Geniet van je heerlijke Indiase roti!

Indiase roti

Geef een reactie

Schuiven naar boven