Hertensukade

Hertensukade is een heerlijk gerecht dat je met gemak thuis kunt maken. Het is een heerlijke combinatie van hertenvlees, uien, knoflook, wortelen, tomaten en kruiden. Het is een heerlijk gerecht dat je met gemak thuis kunt maken en dat je hele gezin zal smullen. Hieronder volgt het recept voor hertensukade.

Ingrediënten:

– 500 gram hertenvlees
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 wortelen, in plakjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien, knoflook, wortelen en tomaten toe. Bak de groenten ongeveer 5 minuten.

3. Voeg het hertenvlees toe en bak het vlees ongeveer 10 minuten.

4. Voeg de kruiden toe en roer alles goed door elkaar.

5. Verdeel het hertenvlees en de groenten over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak het gerecht ongeveer 25 minuten.

6. Serveer de hertensukade met rijst of aardappelen. Eet smakelijk!

Hertensukade

Geef een reactie

Schuiven naar boven