Hertenrack

Hertenrack is een heerlijk gerecht dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een lekker stuk vlees dat je kunt bereiden met een aantal eenvoudige ingrediënten. Het resultaat is een sappig, smaakvol stuk vlees dat je kunt serveren met een aantal lekkere bijgerechten. In dit recept laten we je zien hoe je hertenrack kunt bereiden.

Ingrediënten:

– 2 hertenracks
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de hertenracks in een ovenschaal en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom en bestrijk de hertenracks hiermee.

4. Bak de hertenracks in de oven gedurende 25 minuten.

5. Haal de hertenracks uit de oven en laat ze 5 minuten rusten.

6. Serveer de hertenracks met je favoriete bijgerechten.

Hertenrack

Geef een reactie

Schuiven naar boven