Heksenkaas lekker en simpel

Heksenkaas is een heerlijk en simpel gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een lekkere combinatie van kaas, uien, knoflook en kruiden die samen een heerlijke smaak creëren. Het is een geweldige manier om een snelle maaltijd te maken die iedereen zal smaken. Hier is hoe je heksenkaas maakt.

Ingrediënten:

– 2 uien, gehakt
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 250 gram geraspte kaas
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de geraspte kaas, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door.

4. Verdeel het kaasmengsel over een ovenschaal en bak het gerecht in de oven gedurende 15-20 minuten, of tot de kaas goudbruin is.

5. Serveer de heksenkaas warm met wat stokbrood of crackers. Geniet ervan!

Heksenkaas lekker en simpel

Geef een reactie

Schuiven naar boven