Heekfilet

Heekfilet is een heerlijk stukje vis dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de heekfilet gebakken in een korst van knapperige kruiden en geserveerd met een frisse salade. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een handomdraai klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 heekfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de heekfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de kruiden en het zout en peper in een kom en strooi het mengsel over de heekfilets.

4. Bak de heekfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de heekfilets met een frisse salade en een beetje citroensap.

Heekfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven