Hasselback aardappelen

Hasselback aardappelen zijn een heerlijke manier om aardappelen te bereiden. Ze zijn knapperig van buiten en zacht van binnen, en worden geserveerd met een verscheidenheid aan toppings. In dit recept worden de aardappelen gebakken met knoflook, kruiden en kaas, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. Dit is een eenvoudig recept dat iedereen thuis kan maken.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kop geraspte kaas

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes, zonder helemaal door te snijden.

3. Leg de aardappelen op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Meng de knoflook, oregano, tijm, zout en peper in een kom en verdeel over de aardappelen.

5. Bestrooi de aardappelen met de geraspte kaas.

6. Bak de aardappelen in de oven gedurende 30-35 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

7. Serveer de hasselback aardappelen warm met je favoriete toppings.

Hasselback aardappelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven