Hartjeswafels

Hartjeswafels zijn een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. Ze zijn makkelijk te maken en zien er geweldig uit. In dit recept leer je hoe je deze heerlijke hartjeswafels kunt maken.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 125 gram boter, gesmolten
– 2 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 theelepel vanille extract
– 1/2 theelepel kaneel
– 1/2 theelepel kardemom

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom.

3. Voeg de gesmolten boter, eieren, melk, vanille extract, kaneel en kardemom toe en meng tot een glad deeg.

4. Vet een bakplaat in met boter en leg hier kleine hartjesvormige stukjes deeg op.

5. Bak de hartjeswafels in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

6. Laat de hartjeswafels afkoelen en geniet ervan!

Hartjeswafels

Geef een reactie

Schuiven naar boven