Haricots verts

Haricots verts zijn een heerlijke, veelzijdige groente die een lekkere toevoeging is aan veel gerechten. In dit recept worden de haricots verts gekookt met knoflook, ui en kruiden voor een smaakvolle, gezonde maaltijd. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 500 gram haricots verts
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 ui, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de haricots verts toe. Kook de haricots verts gedurende 5 minuten.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook gedurende 2 minuten.

3. Voeg de gekookte haricots verts toe aan de koekenpan en bak gedurende 2 minuten.

4. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en bak nog eens 2 minuten.

5. Serveer de haricots verts warm.

Haricots verts

Geef een reactie

Schuiven naar boven