Harde broodjes

Harde broodjes zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker knapperig en hebben een heerlijke smaak. In dit recept leer je hoe je deze heerlijke harde broodjes kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram bloem

– 2 theelepels zout

– 2 theelepels suiker

– 2 theelepels bakpoeder

– 2 eetlepels olijfolie

– 300 ml lauw water

– 1 eetlepel gedroogde gist

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, zout, suiker en bakpoeder in een kom.

2. Voeg de olijfolie, lauw water en gedroogde gist toe en kneed het deeg tot een soepel geheel.

3. Laat het deeg ongeveer een uur rijzen.

4. Verdeel het deeg in 8 stukken en vorm er harde broodjes van.

5. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bestrijk de broodjes met wat olijfolie en bestrooi ze met wat zout.

7. Bak de broodjes in een oven van 200 graden Celsius gedurende 20 minuten.

8. Laat de broodjes afkoelen en geniet ervan!

Harde broodjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven