Guacamole miljuschka

Guacamole Miljuschka is een heerlijke Mexicaanse dip die gemaakt wordt met avocado’s, tomaten, uien, knoflook, jalapeños en koriander. Het is een perfecte dip voor bij chips, tacos of als topping voor een salade. Deze guacamole is een lekkere, pittige versie van de klassieke guacamole.

Ingrediënten:

– 2 rijpe avocado’s
– 1 kleine rode ui, fijngehakt
– 1 kleine tomaat, fijngehakt
– 1 teentje knoflook, fijngehakt
– 1 jalapeño, fijngehakt
– 2 eetlepels koriander, fijngehakt
– 1 eetlepel limoensap
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Schil de avocado’s en verwijder de pit.

2. Doe de avocado’s in een kom en prak ze met een vork tot een grove puree.

3. Voeg de ui, tomaat, knoflook, jalapeño, koriander, limoensap en zout toe en meng alles goed door elkaar.

4. Breng de guacamole op smaak met meer limoensap, zout of jalapeño naar smaak.

5. Serveer de guacamole met chips, tacos of als topping voor een salade.

Guacamole miljuschka

Geef een reactie

Schuiven naar boven