Groentewraps

Groentewraps zijn een heerlijke en gezonde manier om je dagelijkse portie groenten te eten. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten. In dit recept maken we groentewraps met een lekkere combinatie van komkommer, tomaat, avocado en koriander. De wraps worden geserveerd met een zelfgemaakte yoghurtsaus. Dit recept is een geweldige manier om je dagelijkse portie groenten te eten en is ook een leuke manier om je maaltijd te variëren.

Ingrediënten:

– 4 wraps
– 1 komkommer, in dunne plakjes
– 1 tomaat, in dunne plakjes
– 1 avocado, in dunne plakjes
– 1/4 kopje koriander, fijngehakt
– 1/4 kopje yoghurt
– 1 eetlepel citroensap
– 1/2 theelepel knoflookpoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de wraps op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 5-7 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

3. Meng de yoghurt, citroensap, knoflookpoeder, zout en peper in een kom. Roer goed om.

4. Verdeel de komkommer, tomaat, avocado en koriander over de wraps.

5. Bestrijk de wraps met de yoghurtsaus.

6. Rol de wraps op en snijd ze in stukken.

7. Serveer de wraps met de resterende yoghurtsaus.

Eet smakelijk!

Groentewraps

Geef een reactie

Schuiven naar boven