Groene pompoen

Groene pompoen is een heerlijk en gezond ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. Het is een veelzijdig ingrediënt dat je kunt gebruiken in salades, soepen, stoofschotels en meer. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke groene pompoen met knoflook en kruiden kunt maken. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten.

Ingrediënten:

– 1 groene pompoen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel verse koriander, gehakt

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de pompoenblokjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Voeg de knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bak de pompoen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de pompoen gaar is.

5. Haal de pompoen uit de oven en bestrooi met de gehakte koriander.

6. Serveer de groene pompoen met knoflook en kruiden warm.

Groene pompoen

Geef een reactie

Schuiven naar boven