Groene pepers

Groene pepers zijn een heerlijke manier om je maaltijd een extra smaakboost te geven. Ze zijn vers, knapperig en hebben een heerlijke pittige smaak. In dit recept gebruiken we groene pepers om een heerlijke, pittige maaltijd te maken. We combineren de groene pepers met knoflook, uien, tomaten en kruiden om een smaakvolle maaltijd te creëren. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten. Laat je smaakpapillen dansen met deze pittige groene pepers!

Ingrediënten:

– 2 groene pepers, in dunne ringen gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 ui, in dunne ringen gesneden

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel kurkuma

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui, knoflook en groene pepers toe en bak ze ongeveer 5 minuten, of totdat de ui zacht is.

3. Voeg de tomaten, komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder en zout toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Serveer de groene pepers met rijst of een andere warme granen.

Eet smakelijk!

Groene pepers

Geef een reactie

Schuiven naar boven