Griekse pasta

Griekse pasta is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van kruidige tomatensaus, feta kaas, olijven en kruiden. Deze pasta is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis met vrienden of familie. Hieronder volgt het recept voor Griekse pasta.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 2 uien, gehakt
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels oregano
– 2 eetlepels basilicum
– 200 gram feta kaas
– 1 kopje olijven
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten koken.

4. Voeg de feta kaas en olijven toe en laat het geheel nog 5 minuten koken.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.

6. Serveer de Griekse pasta meteen.

Griekse pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven