Griekse gehaktballetjes

Griekse gehaktballetjes zijn een heerlijk en smakelijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze balletjes zijn gevuld met feta, kruiden en knoflook en worden geserveerd met een frisse salade. Het is een perfecte maaltijd voor een zomerse avond. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke Griekse gehaktballetjes.

Ingrediënten:
500 gram gehakt
1 ei
2 teentjes knoflook, fijngehakt
50 gram feta, fijngehakt
1 theelepel oregano
1 theelepel tijm
1 theelepel komijn
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zout
1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Meng het gehakt met het ei, knoflook, feta, oregano, tijm, komijn, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

2. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar.

3. Maak met je handen balletjes van het gehaktmengsel.

4. Verwarm een koekenpan met wat olie en bak de balletjes aan beide kanten goudbruin.

5. Serveer de balletjes met een frisse salade.

Eet smakelijk!

Griekse gehaktballetjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven