Goulash rudolph

Goulash Rudolph is een heerlijke, kruidige maaltijd die perfect is voor een koude winteravond. Het is een traditionele Hongaarse goulash, gemaakt met rundvlees, paprika, uien en tomaten. Deze goulash is gekruid met komijn, paprika en knoflook, waardoor het een heerlijke smaak heeft. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken, en het is een geweldige manier om de winter te verwarmen.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 paprika’s, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels komijn
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien toe. Bak de uien tot ze glazig zijn.

2. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is.

3. Voeg de knoflook, paprika, tomaten, komijn, paprikapoeder en tomatenpuree toe en roer goed.

4. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 20 minuten zachtjes koken.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de goulash Rudolph met rijst of aardappelpuree.

Goulash rudolph

Geef een reactie

Schuiven naar boven