Gouden gehaktbal

Gouden gehaktbal is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te maken is. De gehaktballetjes worden gebakken in een krokant jasje van paneermeel en geserveerd met een saus naar keuze. Hier volgt het recept voor gouden gehaktbal.

Ingrediënten:
500 gram gehakt
1 ei
2 eetlepels paneermeel
1 theelepel zout
1 theelepel peper
2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Meng het gehakt, ei, paneermeel, zout, peper en peterselie in een kom.

2. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar.

3. Maak met je handen kleine balletjes van het gehaktmengsel.

4. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

5. Leg de gehaktballetjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bak de gehaktballetjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.

7. Serveer de gouden gehaktballetjes met een saus naar keuze.

Gouden gehaktbal

Geef een reactie

Schuiven naar boven