Gnocchi spinazie

Gnocchi spinazie is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een combinatie van de zachte, knapperige gnocchi met de smaakvolle spinazie. Deze maaltijd is eenvoudig te bereiden en is een geweldige optie voor een snelle weekdagavondmaaltijd. Hieronder volgt het recept voor gnocchi spinazie.

Ingrediënten:

– 500 gram gnocchi
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 500 gram spinazie
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 theelepel gedroogde oregano
– 1/4 theelepel gedroogde basilicum
– 1/4 theelepel gedroogde tijm
– 1/4 theelepel gedroogde rozemarijn
– 1/4 theelepel gedroogde salie
– 1/4 theelepel gedroogde peterselie
– 1/4 theelepel gedroogde dragon
– 1/4 theelepel gedroogde marjolein
– 1/4 theelepel gedroogde majoraan

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de gnocchi toe. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze 2-3 minuten, of totdat de spinazie is geslonken.

4. Voeg de kruiden toe en bak nog 1 minuut.

5. Voeg de gekookte gnocchi toe en bak nog 2-3 minuten, of totdat de gnocchi warm is.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer de gnocchi spinazie direct.

Gnocchi spinazie

Geef een reactie

Schuiven naar boven