Glutenvrije taart

Glutenvrije taart is een heerlijke traktatie die iedereen kan genieten, ongeacht hun voedselallergieën. Met de juiste ingrediënten en een beetje creativiteit kun je een heerlijke glutenvrije taart maken die net zo lekker is als een gewone taart. Hieronder volgt een recept voor een glutenvrije taart met een heerlijke chocolade-amandelsmaak.

Ingrediënten:

– 2 kopjes glutenvrije bloem
– 1 kopje suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje amandelmeel
– 1/2 kopje cacaopoeder
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de glutenvrije bloem, suiker, bakpoeder, zout, amandelmeel en cacaopoeder in een grote kom.

3. Voeg de gesmolten boter, eieren, melk en vanille-extract toe en meng alles goed.

4. Vet een taartvorm in met boter en giet het beslag erin.

5. Bak de taart gedurende 25-30 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

6. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt en serveert.

Geniet van je heerlijke glutenvrije taart!

Glutenvrije taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven