Glutenvrij met kip

Glutenvrij eten is een steeds populairder wordende manier van eten. Het is een gezonde en lekkere manier om je voedingspatroon te veranderen. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke glutenvrije maaltijd met kip kunt maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 kipfilets

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/2 kopje glutenvrije bloem

– 1/2 kopje glutenvrije paneermeel

– 1/4 kopje melk

– 1 ei

– 1/4 kopje geraspte kaas

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

3. Voeg de kipfilets toe aan de kom en meng alles goed.

4. Leg de kipfilets op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 20 minuten.

5. Meng de glutenvrije bloem, glutenvrije paneermeel, melk, ei en geraspte kaas in een kom.

6. Haal de kipfilets uit de oven en dip ze in het mengsel.

7. Leg de kipfilets terug op de bakplaat en bak ze nog eens 10 minuten in de oven.

8. Serveer de kipfilets met een salade of groenten.

Eet smakelijk!

Glutenvrij met kip

Geef een reactie

Schuiven naar boven