Gevulde pasta

Gevulde pasta is een heerlijk en veelzijdig gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gebruiken we gevulde tortellini, gevuld met ricotta en spinazie, en een saus van tomaten, knoflook en basilicum. Het resultaat is een smaakvolle, romige maaltijd die je helemaal naar je zin maakt. Laat je fantasie de vrije loop en voeg wat extra ingrediënten toe om je gerecht nog lekkerder te maken. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram gevulde tortellini
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de tortellini toe. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut.

3. Voeg de tomatenblokjes, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

4. Giet de gekookte tortellini af en voeg deze toe aan de saus. Roer goed en laat nog 5 minuten zachtjes koken.

5. Serveer de gevulde pasta meteen.

Gevulde pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven