Gevuld brood

Gevuld brood is een heerlijk en gemakkelijk te maken gerecht dat je kunt serveren als lunch, diner of snack. Het is een geweldige manier om restjes groenten, kaas en vlees te gebruiken. In dit recept gebruiken we een klassieke combinatie van kaas, ham en tomaat, maar je kunt ook andere ingrediënten toevoegen zoals paprika, ui, champignons of zelfs een ei. Dit gevulde brood is een heerlijke maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 1 stokbrood
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kop geraspte kaas
– 4 plakjes ham
– 2 tomaten, in plakjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden.

3. Meng de olijfolie, knoflook, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de binnenkant van het stokbrood met de olijfolie-mengsel.

5. Bestrooi de binnenkant van het stokbrood met de geraspte kaas.

6. Leg de plakjes ham en tomaten op het stokbrood.

7. Bak het stokbrood in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en het brood goudbruin is.

8. Serveer het gevulde brood warm.

Gevuld brood

Geef een reactie

Schuiven naar boven