Gerookte forel

Gerookte forel is een heerlijke manier om vis te bereiden. Het is een eenvoudig recept dat een heerlijke smaak en textuur aan de vis geeft. Het is een geweldige manier om vis te serveren als een hoofdgerecht of als een bijgerecht. In dit recept wordt de forel gerookt met een combinatie van kruiden en specerijen, waardoor het een heerlijke smaak krijgt.

Ingrediënten:

– 1 forel
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de forel op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Meng alle kruiden en specerijen in een kom en strooi over de forel.

4. Bak de forel in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de gerookte forel met een salade of aardappelpuree.

Gerookte forel

Geef een reactie

Schuiven naar boven