Gele curry pasta

Gele curry pasta is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een combinatie van de krachtige smaak van gele curry en de zachte smaak van pasta. Deze maaltijd is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om je familie te verrassen met een heerlijke maaltijd. Hieronder volgt het recept voor gele curry pasta.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta
– 2 eetlepels gele currypasta
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 kleine courgette, in blokjes
– 1 blik kokosmelk
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, paprika en courgette toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5 minuten.

3. Voeg de gele currypasta toe en bak nog eens 2 minuten.

4. Voeg de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de gele curry pasta met wat extra kokosmelk en wat verse koriander.

Eet smakelijk!

Gele curry pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven