Gekonfijte eendenbout

Gekonfijte eendenbout is een heerlijk gerecht dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een combinatie van zoete en zoute smaken, waardoor het een perfecte maaltijd is voor een speciale gelegenheid. Het is een gerecht dat je met veel verschillende ingrediënten kunt maken, waardoor je het elke keer weer anders kunt maken. In dit recept gebruiken we eendenbout, honing, sinaasappelsap, kaneel, kruidnagel, knoflook en olijfolie. Met deze ingrediënten maak je een heerlijke gekonfijte eendenbout.

Ingrediënten:

– 4 eendenbouten
– 2 eetlepels honing
– 2 eetlepels sinaasappelsap
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel kruidnagel
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de eendenbouten in een ovenschaal en bestrijk ze met de honing, sinaasappelsap, kaneel, kruidnagel, knoflook en olijfolie.

3. Bak de eendenbouten in de oven gedurende 25 minuten.

4. Haal de eendenbouten uit de oven en laat ze afkoelen.

5. Serveer de gekonfijte eendenbouten met een salade of aardappelpuree.

Gekonfijte eendenbout

Geef een reactie

Schuiven naar boven