Geitenkaassalade

Geitenkaassalade is een heerlijke, frisse salade die perfect is als lunch of als bijgerecht. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. De combinatie van geitenkaas, sla, tomaat, ui en noten maakt de salade lekker en voedzaam. Hieronder volgt het recept voor geitenkaassalade.

Ingrediënten:

– 200 gram gemengde sla
– 1 tomaat, in blokjes
– 1 ui, in halve ringen
– 50 gram geitenkaas, in blokjes
– 25 gram walnoten, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Was de sla en laat het goed uitlekken.

2. Verdeel de sla over twee borden.

3. Voeg de tomaat, ui, geitenkaas en walnoten toe.

4. Meng de olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper in een kom.

5. Giet de dressing over de salade en meng alles goed door elkaar.

6. Serveer de geitenkaassalade direct.

Eet smakelijk!

Geitenkaassalade

Geef een reactie

Schuiven naar boven