Ganzenborst

Ganzenborst is een heerlijk gerecht dat al eeuwenlang wordt bereid. Het is een klassieker die in veel landen wordt gegeten. Het is een makkelijk gerecht om te maken en het resultaat is een heerlijke maaltijd. In dit recept leer je hoe je een perfecte ganzenborst kunt bereiden.

Ingrediënten:

– 1 ganzenborst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de ganzenborst in een ovenschaal en bestrijk deze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom en bestrijk de ganzenborst hiermee.

4. Bak de ganzenborst in de oven gedurende 25 minuten.

5. Haal de ganzenborst uit de oven en laat deze 5 minuten rusten.

6. Serveer de ganzenborst met je favoriete bijgerechten.

Eet smakelijk!

Ganzenborst

Geef een reactie

Schuiven naar boven